• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Historie

Het bedrijf werd gestart in 1970. De oprichter G. van den Heuvel (Frits) runde voorheen samen met zijn broer een grondverzetbedrijf, waarbij hij verantwoordelijk was voor de transporten van de machines met een Hanomag-tractor met dieplader.
Besloten werd het grondverzetbedrijf over te laten aan zijn broer en zelf te starten met een transportbedrijf voor het vervoer van kranen, draglines en bulldozers.
De N.O.B. - voorloper van de huidige brancheorganisatie TLN – raadde het ten stelligste af. Desondanks zette hij door, al werd voorzichtigheidshalve nog wel een bulldozer met ondergronder aangehouden.
Al gauw werd dit laatste werk gestaakt omdat de transportopdrachten sterk toenamen en er zelfs personeel aangenomen moest worden. De uitbreiding van het wagenpark maakte steeds meer mogelijk.
De eerste jaren waren het vooral de aannemers- en wegenbouwbedrijven, die de weg naar Bakel wisten te vinden. Door de veranderende markt ligt het accent nu ook op de machine-, recyclings- verpakkings- en handelsbedrijven.

Doordat een klant, een verhuurbedrijf – in 1981 staakte met zijn werkzaamheden werd ook de verhuur van bouwmachines ter hand genomen.

In 2008 werd het transportonderdeel overgenomen door de zoon van de oprichter: G.P.J. van den Heuvel (Gido).
Omdat hij al jaren meedraaide in de uitvoering van de opdrachten, blijft de kwaliteit gehandhaafd.

Een nieuwe loot ontstond in 2014: de bouw van een opslag/overslaghal. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wensen van transportklanten. In 2018 werd een tweede hal geopend om aan de toenemende vraag van klanten te voldoen.